Airco Haarlem

Airco Haarlem

NHKoeltechniek is gevestigd in Purmerend en daarom werken we ook vaak in Haarlem. Omdat we graag lokale klanten bedienen hanteren we een werkgebied van ongeveer 30km rond Purmerend.

Veel van onze opdrachten zijn in de omgeving van:

We werken ook wel eens verder weg maar dat hangt erg van de opdracht af. Als u buiten dit gebied woont kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Werkgebied airco Haarlem.

Gemeente: Haarlem

Opdrachten uitgevoerd

Hier is een overzicht van een aantal installaties die we gedaan hebben in ons werkgebied. 

 

Airco in alle slaapkamers

Airco in alle slaapkamers

Datum: 20 november 2020
Klant: Jaap uit Purmerend
Prijs: €4.479,-

Deze klant wilde in alle slaapkamers een airco hebben. We hebben 3 verschillende units geïnstalleerd in de slaapkamers. De buitenunits zijn op het platte dak geplaatst. Om deze zoveel mogelijk uit het zicht te onttrekken hebben we de unit onder de zonnepanelen kunnen zetten.

Lees meer
5,0kW airco in woonkamer

5,0kW airco in woonkamer

Datum: 8 oktober 2020
Klant: Paula en Hans
Prijs: €2.100,-

Deze klant heeft een woonkamer en slaapkamer op het zuiden waardoor het erg warm wordt. Omdat de ruimtes aan elkaar zitten hebben we gekozen voor een 5,0kW airco die beide ruimtes koelt. De leidingen zijn binnen achter het gordijn weggewerkt.

Lees meer
Twee single split airco’s in woning

Twee single split airco’s in woning

Datum: 6 augustus 2020
Klant: Guido uit Purmerend
Prijs: €2.798,-

Bij deze opdracht ging het om twee verschillende single split airco units. De klant wilde namelijk graag de zolder en de slaapkamer op de eerste verdieping gekoeld hebben. We hebben hier twee keer een 2,5Kw Mitsubishi Heavy Industries SRC 25ZS-W geplaatst.

Lees meer

Waarom voor NHKoeltechniek kiezen?

Wij geloven dat we onze klanten het beste helpen met een advies op maat met een goed product en goede service.

We gaan altijd samen met jou voor de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

We zijn een klein en lokaal bedrijf dat vooral in deze regio werkzaam is. Daarom hebben we persoonlijk contact en kunnen we snel reageren. 

Ook zijn we heel open en duidelijk in onze afspraken. Zo vind je alle prijzen op onze website en krijg je een duidelijke offerte. 

Dit is de reden waarom we zo goed beoordeeld worden door onze klanten en daar zijn we stiekem HEEL trots op.

Ons merk: Mitsubishi Heavy Industries

Voor de installatie van je airco werken we met hoogwaardige materialen. Daarbij hoort ook een hoogwaardige airco. Daarom werken we met Mitsubishi Heavy Industries.

5 jaar garantie op airco
Mitsubishi Heavy Industries is een van de top merken in de Nederlandse markt en wat ons betreft de absolute nr1. Dit komt omdat ze erg betrouwbaar zijn en een lange levensduur hebben.

Mitsubishi geeft standaard 5 jaar garantie op de aircounit. Gelukkig is onze ervaring dat er in die eerste 5 jaar bijna nooit iets defect gaat maar als dat wel zo is valt dit dus binnen de garantie. 

Zuinig in verbruik
De airco’s van Mitsubishi Heavy Industries leveren hoge prestaties maar zijn toch vrij zuinig. Bijna alle types hebben als energielabel A++ en de nieuwste lijn zelfs A+++.

Erg stil in gebruik
Naast betrouwbaar en zuinig zijn deze type airco’s ook erg stil in gebruik. De binnenunit heeft een fluisterstand waardoor hij maar 19dB geluid maakt. Dat is vergelijkbaar met een heel zacht geritsel van blaadjes buiten. Ook kan het licht op de unit uit gezet worden. Dit zijn kenmerken waarom deze unit ideaal is voor bijvoorbeeld op de slaapkamer.

Type airco: Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS

Standaard leveren wij voor een split unit de Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS. Dit model heeft een A++ certificaat en is erg stil in gebruik. De vormgeving is strak en stijlvol. Hij is verkrijgbaar in de kleuren wit, titanium en zwart-wit. Er zit een eenvoudige afstandsbediening bij. Hij komt niet standaard met wifi, maar deze is los verkrijgbaar.

Van dit type leveren we 3 volumes:

  • 2,0 kW voor 25m2 €1775,- inclusief btw
  • 2,5 kW voor 30m2 €1875,- inclusief btw
  • 3,5 kW voor 45m2 €1975,- inclusief btw

Deze prijzen zijn inclusief montage, 3 meter leiding en muurbeugel of daksteun. Per extra meter leiding komt hier nog €15,- inclusief btw bij.

Ook is het mogelijk om de nieuwste lijn SRK-ZSX airco bij ons te bestellen. Deze heeft een A+++ certificaat. Vraag hiernaar bij de offerteaanvraag.

Vraag gratis een offerte aan

Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons en krijg een gratis offerte. Als je een offerte hebt aangevraagd nemen we binnen 24 uur contact op voor het maken van een afspraak.

Bij de afspraak voor het berekenen van de offerte meten we altijd eerst de ruimte op. Ook bepalen we de isolatie en de ligging. Al deze aspecten zijn van invloed op het volume dat de airco nodig heeft. Ook spreken we met je door waar je de binnenunit wilt hebben en waar de buitenunit moet komen. De locatie en afstand tussen deze twee bepaald het aantal meters leiding en andere werkzaamheden die verricht moeten worden. We leggen uit waar we rekening mee moeten houden en welke werkzaamheden we moeten verrichten. Als we dit allemaal doorgenomen hebben komen we samen tot een offerte op maat voor jouw situatie.

Offerte aanvraag airco

Standaard installatie in 1 dag voor airco Haarlem

Installatie van airco Haarlem.

Als je akkoord bent gegaan met de offerte en de rekening betaald is kunnen we het materiaal bestellen. De gemiddelde levertijd van een airco wisselt sterk. Het komt soms in de zomermaanden voor dat dit langer duurt bij de leverancier vanwegen de drukte. We laten bij het eerste contact altijd vooraf weten wat de levertijd op dat moment is.

Wanneer het materiaal binnen is nemen we contact met je op om een datum voor installatie af te spreken. De installatie doen we altijd in 1 dag.

Wanneer we klaar zijn met de installatie, ruimen we altijd achteraf alles netjes op.

In werking stellen van de airco

Wanneer de units geplaatst zijn, leggen we uit hoe je de airco kunt gebruiken.

Hierbij laten we zien welke standaard functies er zijn en hoe deze bediend worden met de afstandsbedieding. We zullen de airco op een standaardinstelling zetten die u waarschijnlijk het meest zult gebruiken. Zo kunt u de volgende keer de airco aan zetten en begint deze meteen heerlijk te koelen. 

Naast de uitleg krijgt u ook de handleiding van de aircounit. Hier kunt u op uw gemak in terug lezen welke functies er allemaal zijn en hoe deze werken. 

Storingen

Erg vervelend als je airco of koelsysteem niet meer werkt. We zijn daarom 7 dagen per week bereikbaar wanneer je installatie niet meer werkt. Je kunt altijd contact openemen via telefoonnummer: 0629028969

Binnen kantooruren rekenen we voor een storing €150,- inclusief btw exclusief materiaal.

Als je elk jaar onderhoud laat plegen aan je airco, dan komen storingen weinig voor. Je airco werkt zuiniger en je behoudt je fabrieksgarantie. Toch kan het voorkomen dat je airco niet helemaal goed werkt. Er zijn verschillende storingen die voor kunnen komen. Bij je airconditioning is het lastig om zelf te controleren wat er mis is omdat de buitenunit vaak op het dak staat of aan de gevel hangt. Het is dan verstandig om ons te bellen zodat we kunnen kijken wat het probleem is.

storingsdienst bus in Haarlem.

Periodiek onderhoud

Om de fabrieksgarantie te behouden is het belangrijk om 1 keer per jaar je airco te laten onderhouden door ons. De kosten hiervan zijn €150,- inclusief btw. We maken de installatie schoon en kijken of alles nog goed werkt. Zo bespaar je hoge kosten, gaat je airco langer mee en blijft deze goed koelen en verwarmen.

Tijdens dit onderhoud controleren we of de airco nog goed werkt en we maken de verdamper en condensor schoon. Mocht de binnenunit nare luchtjes verspreiden, dan kunnen we dit oplossen met een antibacteriële spray. Als we alles hebben gecontroleerd dan is je factuur je bewijs om de fabrieksgarantie te waarborgen.

We rekenen €150,- inclusief btw zonder eventueel materialen. Deze kosten bestaan uit voorrijkosten en uurloon. We zijn ongeveer 2 uur bezig met het onderhoud. Als er zaken vervangen moeten worden dan bespreken we dit altijd eerst met je. We vertellen hierbij wat er stuk is en wat de kosten zijn voor het vervangen voordat we dit uitvoeren. Zo kom je nooit voor een onverwachte verrassing te staan.