Installatie van airco

Offerte voor airco berekenen

01

Gratis offerte berekenen

Als eerste stap komen we altijd langs om gratis een offerte op te maken. Hierbij meten we de ruimte op en bespreken we met je waar en hoe de airco geïnstalleerd moet  worden. Als je nog andere wensen hebt nemen we dit ook door. Zo komen we samen tot een offerte op maat voor jouw situatie.

De offerte krijg je per e-mail doorgestuurd.

02

Installatie in 1 dag

Als je akkoord bent gegaan met de offerte en de rekening betaald is kunnen we het materiaal bestellen. De gemiddelde levertijd van een airco wisselt sterk. Het komt soms in de zomermaanden voor dat dit langer duurt bij de leverancier vanwegen de drukte. We laten bij het eerste contact altijd vooraf weten wat de levertijd op dat moment is.

Wanneer het materiaal binnen is nemen we contact met je op om een datum voor installatie af te spreken. De installatie doen we altijd in 1 dag. 

Wanneer we klaar zijn met de installatie, ruimen we altijd achteraf alles netjes op.

Mitsubishi Heavy Industries airco boven de bank
airco met afstandsbediening

03

in werking stellen

Wanneer de units geplaatst zijn, leggen we uit hoe je de airco kunt gebruiken. We laten de verschillende functies zien zodat je precies weet hoe hij werkt. Hiervoor rekenen we geen extra kosten.

Afspraak voor een gratis offerte maken?

Wil je een offerte, onderhoudsafspraak, of heb je een vraag? Je kunt ons e-mailen, bellen of ons contactformulier invullen. Zie hiervoor onze gegevens onderaan deze pagina. Heb je een storing, dan kun je ons het beste even bellen.