uitgevoerde opdrachten

Airco in alle slaapkamers

Airco in alle slaapkamers

Datum: 20 november 2020
Klant: Jaap uit Purmerend
Prijs: €4.479,-

Deze klant wilde in alle slaapkamers een airco hebben. We hebben 3 verschillende units geïnstalleerd in de slaapkamers. De buitenunits zijn op het platte dak geplaatst. Om deze zoveel mogelijk uit het zicht te onttrekken hebben we de unit onder de zonnepanelen kunnen zetten.

Lees meer
5,0kW airco in woonkamer

5,0kW airco in woonkamer

Datum: 8 oktober 2020
Klant: Paula en Hans
Prijs: €2.100,-

Deze klant heeft een woonkamer en slaapkamer op het zuiden waardoor het erg warm wordt. Omdat de ruimtes aan elkaar zitten hebben we gekozen voor een 5,0kW airco die beide ruimtes koelt. De leidingen zijn binnen achter het gordijn weggewerkt.

Lees meer
Twee single split airco’s in woning

Twee single split airco’s in woning

Datum: 6 augustus 2020
Klant: Guido uit Purmerend
Prijs: €2.798,-

Bij deze opdracht ging het om twee verschillende single split airco units. De klant wilde namelijk graag de zolder en de slaapkamer op de eerste verdieping gekoeld hebben. We hebben hier twee keer een 2,5Kw Mitsubishi Heavy Industries SRC 25ZS-W geplaatst.

Lees meer
Airconditioning in stolpboerderij

Airconditioning in stolpboerderij

Datum: 4 augustus 2020
Klant: Ineke uit Twisk
Prijs: €1.699,-

Een prachtige stolpboerderij uit 1890 die in de zomermaanden erg warm wordt. We hebben hier in de bovenslaapkamer een airconditioning geplaatst van Mitsubishi Heavy Industries. De buitenunit is met wat extra meters leiding uit het zicht weggewerkt.

Lees meer
3,5kW airco op slaapkamer

3,5kW airco op slaapkamer

Datum: 3 augustus 2020
Klant: Rob uit Purmerend
Prijs: €1.599,-

Bij deze klant hebben we een 3,5kW airco in de slaapkamer geplaatst. Dit is ruimt voldoende om de grote slaapkamer die op het zuiden licht te koelen. De leidingen gaan onder de dakpannen door naar buiten. Hier staat de buitenunit op het schuurdakje.

Lees meer
Airconditioning bij hoekhuis

Airconditioning bij hoekhuis

Datum: 16 juli 2020
Klant: Romy uit Purmerend
Prijs: €3.118,-

Deze klus betrof 2 airco’s van 2,5kW. De klant heeft een hoekhuis dus hebben we besproken dat de units aan de zijkant van het huis weggewerkt zouden worden. De klant wilde het aangrenzende dak vrij houden voor zonnepanelen dus hebben we de buitenunits lager geplaatst.

Lees meer
Airconditioning in 2 slaapkamers

Airconditioning in 2 slaapkamers

Datum: 10 juli 2020
Klant: Bjorn uit Purmerend
Prijs: €3.258,-

Bij deze klant hebben we 2 losse splitunits geadviseerd omdat de slaapkamers ver uit elkaar liggen. Daarbij wilde de klant de buitenunits zoveel mogelijk uit het zicht. Uiteindelijk hebben we 1 buitenunit op een plat dak geplaatst en de andere buitenunit in de tuin op de grond.

Lees meer
Airconditioning in appartement

Airconditioning in appartement

Datum: 30 mei 2020
Klant: Bas uit Purmerend
Prijs: €1.399,-

Dit betrof een airco in een appartement. Omdat dit een middelgrote woonkamer betreft hebben we een 2,5kW airco geïnstalleerd.

De buitenunit staat op het balkon.

Lees meer
Dubbele airco aan buitenmuur

Dubbele airco aan buitenmuur

Datum: 25 mei 2020
Klant: Hans en Els uit Purmerend
Prijs: €2.743,-

In deze situatie wilde de klant graag 2 losse splitunits om de verschillende ruimtes te kunnen koelen. Het ging op de woonkamer en slaapkamer.

De buitenunits hebben we onder de dakgoot bevestigd.

Lees meer