Welke Diensten wij bieden

installatie

We installeren airco’s en koelsystemen voor particuliere en zakelijke klanten.

Voor de installatie maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur. Zo gebruiken we voor airconditioning alleen Mitsubishi Heavy Industries serie. Deze zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste richtlijnen.

Als wij een unit installeren nemen we altijd uitgebreid de tijd om je uit te leggen hoe alles werkt. Zo heb je zelf kunnen zien dat alles werkt zoals het hoort en weet je hoe je hem moet bedienen.

 

onderhoud

Naast installatie verzorgen we ook onderhoud. Het is verstandig om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren. Dit zorgt voor een langere levensduur en hierdoor behoud je de garantie.

Voor een onderhoudsbeurt zullen wij jaarlijks contact met je opnemen. De kosten voor het onderhoud zijn €150,- inclusief btw.

Mochten er onderdelen defect zijn en vervangen moeten worden dan bespreken we dit altijd vooraf met je. De kosten hiervoor komen bovenop die €150,-. 

NHKoeltechniek monteur die airco plaatst
Bus NHKoeltechniek

storingsdienst

Als je storing hebt is dat natuurlijk erg vervelend. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Bij een storing die je meldt tijdens onze kantooruren rekenen we €150,- inclusief btw. Bij een storing buiten kantooruren is dat €500,- inclusief btw.

Dit bedrag is exclusief mogelijke kosten voor onderdelen die buiten de garantie vallen. Ook hierbij bespreken we altijd eerst de extra kosten met je door.

Heb je een storing? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0629028969.