Over ons

Waarom NHKoeltechniek

Natuurlijk zijn we gecertificeerd en vinden we dat goede service bovenaan staat. Maar ook snel schakelen vinden we belangrijk. Niets is vervelender dan lang wachten wanneer je een airco wilt kopen, laten onderhouden of wanneer iets stuk is. We overleggen alles zodat je precies krijgt waar je om gevraagd  hebt, zonder verrassingen. We denken met je mee.

Het uitzoeken van een airco of koeling is best lastig. We helpen je de juiste keus te maken. We komen bij je langs om samen het beste systeem voor je huis of bedrijf te kiezen. We zorgen voor een duurzame oplossing voor de juiste prijs. Om onze kennis te delen werken we ook nauw samen met AirconditioningVergelijken.nl. Hier geven we onafhankelijk advies aan mensen over waar ze op moeten letten bij de aanschaf van een airco of de keuze voor een installateur.

Niek Hussem

Niek Hussem

Koeltechniek specialist

10 jaar geleden ben ik begonnen als koelmonteur. Ik werkte eerst voor Heineken. Ik begon met het plaatsen en onderhouden van koel en tapsystemen in horecagelegenheden. Daarnaast kreeg ik door de steeds warmere zomers veel vragen over airco’s en zo ben ik gerold in het onderhouden en plaatsen van airconditioningsystemen.

Inmiddels hangt er bij iedereen die ik ken thuis ook een airco omdat dit met een dagje werk snel gedaan is.