Airconditioning

01

Installatie airco

We installeren je airco binnen 1 dag. Je kan er gewoon bij zijn omdat we geen giftige materialen gebruiken. We komen wel eerst nog even langs om de offerte compleet te maken. We gebruiken het merk Mitsubishi Heavy Industries met deze kenmerken en prijzen:

  • 2 kW voor 25m2 €1775,- inclusief btw
  • 2,5 kW voor 30m2 €1875,- inclusief btw
  • 3,5 kW voor 45m2 €1975,- inclusief btw

Deze prijzen zijn inclusief montage, 3 meter leiding en muurbeugel of daksteun. Per extra meter leiding komt hier nog €15,- inclusief btw bij.

Is de offerte akkoord dan plannen we een afspraak in om te installeren. Neem contact met ons op als je meer wilt weten of kosteloos een offerte wilt aanvragen.

02

onderhoud airco

Net als een cv-ketel is jaarlijks onderhoud van je airco nodig. Hierdoor behoud je je fabrieksgarantie en blijft je airco zuinig en goed werken.

De kosten voor het onderhoud zijn €150,- inclusief btw voor particulieren. Tijdens het onderhoud maken we de verdamper en condonsor schoon en kijken we de installatie na op technische mankementen. We zijn ongeveer 2 uur bezig en als er andere zaken aan het licht komen bespreken we dit altijd eerst met je. 

03

storingsdienst airco

Werkt je airco niet goed meer dan kun je ons het beste even bellen op 0629028969. We komen dan zo snel mogelijk langs om de storing te verhelpen. 24 uur per dag 7 dagen per week.

Voor een storing tijdens kantooruren rekenen we €150,- inclusief btw. Als we voor een storing buiten kantooruren moeten uitrijden rekenen we daar €500,- voor.

04

Ons merk:

Mitsubishi Heavy industries

Voor de installatie van je airco werken we met hoogwaardige materialen. Daarbij hoort ook een hoogwaardige airco. Daarom werken we met Mitsubishi Heavy Industries.

Deze airco’s zijn zuinig in verbruik en zijn fluisterstil. Ze hebben een mooi design en staan er bekend om dat ze makkelijk zijn in gebruik. Mitsubishi Heavy Industies airco’s hebben de beste filtertechnieken waardoor bijna alle zaken uit de lucht gefilterd worden. Hierdoor is het niet alleen koel, maar ook lekker fris.

binnen en buitenunit mitsubishi heavy industries